companie_hu
magazine_hu
colectie_hu
media_hu
magazin_online_hu
contact_hu

istoric_hun

1992-ben egy új név született a romániai férfiruha piacon: Adalin. A projekt alapját egy leleményes, kreatív, képzett alkalmazottakkal és gyakorlattal rendelkező csapat tette le, ezeket a jelzőket a termékek minősége hűen tükrözi. Az Adalin cég termékei harmonikusan egyesítik az újat a klasszikus eleganciával.

A közel két évtizedes fennállás alatt szerzett jelentős tapasztalatok rányomták bélyegüket az Adalin-márkára, termékeik a modern férfi elengedhetetlen kellékei, a saját stílusától függetlenül (elegáns, eredeti, praktikus vagy kifinomult). Az Adalin cég kollekciói egy újból felfedezett férfiruhát mutatnak be, a hazai piacra plusz eleganciát és stílust hozva.

concept_hun

Az „Adalin” cég rendeltetése, hogy a minőséget és az gondosságot testesítse meg. Ennek bizonyítéka éppen a nevének az etimológiája, mely a görög „adal”(előkelő) szóból származik. A nevéből adódó értékből kiindulva, az Adalin cég termékei kifinomultságukkal és kifogástalanságukkal varázsolnak el. 

Az Adalin márka ahhoz a férfihoz szól, aki tart a saját imázsához, aki olyan öltözködési módot helyez előtérbe, amely az embert és a személyiségét egyaránt öltözteti. Az Adalin kollekció azoknak a fogyasztóknak siet a segítségére, akik az eredetiséget keresik. Mindegyik férfiruhának külön egyénisége van, és egy ápolt, figyelmesen tanulmányozott kép fenntartását segíti elő.